Ondernemen vanuit de bron

4M Nederland heeft in de afgelopen tien jaar meer dan tienduizend mannen en vrouwen meegenomen op transformatiereizen op unieke locaties. Speciaal voor ondernemers en leiders worden vanuit het LIFE Netwerk inspiratie- en trainingsreizen georganiseerd. Deze reizen zijn erop gericht om jou als leider naar een hoger niveau van leidinggeven te tillen.

valdemaras-d-5qw0ny9o_OM-unsplash.jpg

High-impact training in leiderschap en ondernemerschap in het land van de Bijbel

De LC Israël is een onvergetelijke reis door Israël en de evangeliën die jouw blik om te ondernemen met Jezus in je bedrijf en carrière voorgoed zal veranderen. Een training rondom het thema: Ondernemen vanuit de bron. We laten ons tijdens de reis inspireren door Psalm 1 waar vrucht dragen, laten bloeien en staan als een boom centraal staan. De ultieme Israël-beleving in vijf dagen voor professionals, ondernemers en leiders.

Met een kleine groep mannen doorkruis je Israël van zuid naar noord in vijf dagen. Tijdens deze reis ontvang je high-impact training in ondernemerschap en leiderschap én is er veel gelegenheid tot gezamenlijke reflectie op de manier waarop je in het leven, je carrière en je bedrijf staat. Dit alles op basis van het onderwijs van Jezus in de evangeliën, waardoor je samen met andere professionals een intense, geestelijke reis maakt. Wat deze reis uniek maakt is dat je dit onderwijs ontvangt in de setting en op de locatie waar de Bijbelverhalen hebben plaatsgevonden.

Unieke leiderschapstraining

Het programma start met een tocht en overnachting in de Negev-woestijn. Vanuit de woestijn reis je naar de Dode Zee. Na een overnachting beklim je de volgende ochtend de Massada. De volgende dag breng je door in Jeruzalem, met o.a. een bezoek aan de hof van Getsemane, de Klaagmuur en de Graftuin. In Jeruzalem verblijf je op een locatie met indrukwekkend uitzicht over de stad. Vanuit Jeruzalem reizen we met elkaar naar het noorden, waar we via de Jesus-trail van Nazareth naar Kapernaum aan het meer van Galilea lopen. Deze route werd vroeger ook gebruikt door Jezus en zijn discipelen. De laatste nacht breng je door in Galilea, waarna we de volgende dag terugreizen naar Tel Aviv en Nederland.

Ons verlangen is om leiders te ontwikkelen die bouwen aan hun carrière en bedrijf met grote invloed en diepe impact vanuit de kracht van het koninkrijk en hun relatie met Jezus.

Thema's

  • Ondernemen hoef je niet alleen te doen
  • Jezus visie op leiderschap
  • Het ritme van leiders
  • De donkere nacht van de ziel
  • Ondernemen en leiderschap met impact
  • Gevoed worden en anderen inspireren
  • Je droom en je leven uitspreken
  • Welke prijs betaal jij voor jou carrière of onderneming?

Praktische informatie

De totale kosten van je aanmelding zijn vrijgesteld van BTW en exclusief de kosten van het vliegticket naar Tel Aviv. Het ticket naar Tel Aviv boek je zelf. Wij laten je weten wanneer je definitief kunt boeken.
Bij inschrijving dien je een eerste aanbetaling van €250,00 te doen. Een aantal weken voor vertrek ontvang je de volledige factuur.

PAKLIJST LC ISRAËL

Voor de LC naar Israël geldt deze verplichte uitrusting.
Niet meer en niet minder.

Aanmelden

Prijs

€ 1799 p.p.

Locatie

Israël

Datum

02 november 2023

Transport

Eigen ticket naar Tel Aviv

Aanmelden

Trainers

Portretfoto's_Theo.png

Theo van den Heuvel

Trainer

Theo van den Heuvel begeleidt leiders, teams en organisaties bij het vormgeven aan transitie: verandering op identiteitsniveau. Daarnaast is hij trainer en coach bij De School voor Transitie en doet hij promotieonderzoek naar leiderschap op het snijvlak van verschillen. Theo is getrouwd met Harmke en trotse vader van twee zoons en twee dochters. Hij is fervent hardloper, altijd in voor een potje squash, liefhebber van lezen, genieter van de natuur en buitenzijn.

Portretfoto's_Jan.png

Jan van Goch

Trainer

Coach van ondernemers en professionals. Vader van 3 dochters en een zoon. Mede oprichter en voormalig eigenaar van software bedrijf Connexys – Bullhorn, Partner bij Growtivity: software voor Healthcare.

Portretfoto's_Benne.png

Benne van Leeuwen

Trainer

Advocaat en oprichter van VLDW advocaten met als specialisme ondernemingsrecht, vennootschapsrecht en insolventierecht. Tevens arbiter en mediator. Vader van 2 dochters.

Portretfoto's_Tiemen.png

Tiemen Westerduin

Trainer

Na jaren verantwoordelijk te zijn geweest voor strategie en cultuur binnen Compassion Nederland is Tiemen dit jaar aan de slag gegaan bij 4M. Hij spreekt in kerken en op evenementen en is betrokken bij van binnenuit als trainer voor bedrijf en kerk op gebied van cultuur en luisteren. Hij is getrouwd met AnneMarie en vader van 3 kinderen. Hij stond aan de wieg van de Muskathlon en liep meerdere malen de Ultraloop.

If you want to go fast,
go alone
If you want to go far,
go together

pexels-efdal-yildiz-917494.jpg