Het event voor leiders die verantwoordelijkheid nemen en willen meebouwen aan een betere wereld.

2023_11_HBFotografie_Life Insight-17.JPG

LIFE Insight

In deze tijd van onrust, in een samenleving waarin conflict, crisis en desinformatie aan de orde van de dag zijn, roept de Bijbel ons op om niet angstig te zijn of in verwarring te raken (1 Petrus 3:14) maar rekenschap te geven van de hoop die in ons leeft.

De samenleving heeft behoefte aan leiders die opstaan. Die niet alleen praten, maar verantwoordelijkheid nemen en uiting geven aan ideeën, creativiteit en leiderschap. Vanuit de wetenschap dat God alles in Zijn hand heeft en de hoop op Zijn terugkomst.

LIFE Insight is een dag vol leiderschapsinspiratie waarin we aan de slag gaan met concrete handvatten om meer impact te maken in onze bedrijven, organisaties, de maatschappij en ons eigen leven.

De dag kenmerkt zich door unieke eerlijkheid, gecombineerd met praktische slagkracht en de drive om de wereld een betere plek te maken.

Impact op de samenleving

Hoe kunnen wij vanuit onze eigen expertise meebouwen aan betere wereld? Hoe pakken wij verantwoordelijkheid als leiders en krijgen we iets in beweging? Wat heb je persoonlijk nodig om impact te maken?

Op basis van deze vragen zullen de sprekers vanuit hun expertise kennis delen en praktische handvatten geven, voor hoofd en hart.

Sprekers

Sprekers 2024_Evert Jan.png

Evert Jan Ouweneel

Verschil maken in verontrustende tijden

Evert Jan Ouweneel is landelijk strategiedirecteur binnen het Leger des Heils. Daarnaast verzorgt hij regelmatig lezingen over onderwerpen waarbij je gemakkelijk door de bomen het bos niet meer ziet. Zo vat hij in één dag de wereldgeschiedenis samen en geeft hij regelmatig een overzicht van alle grote kwesties die nu spelen. Daarbij vindt hij het belangrijk zijn verhaal altijd hoopvol af te sluiten.

Sprekers 2024_Tineke.png

Tineke Boom

Reflecties op ondernemerschap

Tineke Boom is een bevlogen leider die gepassioneerd is over talentontwikkeling, cultuur en bedrijfsvoering. Tineke is directeur en mede-eigenaar van Westerduin. Een bedrijf in de arbeidsbemiddeling met 7 vestigingen en ruim 80 medewerkers, die zoals ze het zelf zeggen: het maken van een positieve impact op het leven van mensen als diepe drijfveer hebben.

Sprekers 2024_Gabriel.png

Gabriël Anthonio

Verschil maken vanuit je hart

Prof.dr. Gabriël Anthonio is wetenschapper, ervaren bestuurder, hulpverlener en auteur van meerdere bestsellers. Zijn passie en roeping is gelegen in het ondersteunen en inspireren van mensen op hun levensreis. Een belangrijk motto voor hem: de verantwoording nemen en tegelijk goed samenwerken. In het verlengde van zijn passie zet hij zijn talenten in op drie domeinen: strategisch advies, het begeleiden van bestuurders en leidinggevenden bij hun persoonlijke en gezamenlijke opgave.

Sprekers 2024_Jurjen.png

Jurjen ten Brinke

Betekenisvol ondernemen

Jurjen ten Brinke stichtte de multiculturele kerk Hoop voor Noord in Amsterdam en werkt als presentator bij de EO, waar hij tv, radio en podcasts maakt. Met zijn gezin woont hij in Good Luck, een woongemeenschap in Amsterdam-Noord, waar zij het leven delen met negen jongvolwassenen. Tijdens LIFE Insight zal hij met Wouter in gesprek gaan over ondernemen vanuit het hart.

Wouter de Vos.png

Wouter de Vos

Betekenisvol ondernemen

Wouter de Vos geeft leiding aan de organisatie achter 4M, Muskathlon, Arise en het LIFE Netwerk, waar hij dagelijks opereert op het snijvlak van bestuur, organisatieontwikkeling en het bedenken van innovatieve concepten. Het liefst trekt hij met groepen mannen door de bergen, samen zoekend naar betekenisvol leven.

Sprekers 2023_Nadine.png

Nadine de Vos

Host

Nadine de Vos geeft leiding aan vrouwenbeweging Arise Nederland. Ze is ondernemend, avontuurlijk en eerlijk met het hart op de tong. In de afgelopen jaren is zij honderden vrouwen voorgegaan in outdoor weekenden waar geestelijke opbouw, persoonlijke ontwikkeling en verdieping centraal staan. Nadine sprak in 2022 op het hoofdpodium van de Pinksterconferentie, is initiatiefneemster van True You en heeft vorig jaar haar eerste boek uitgebracht.

Schelter 611 buiten.webp

Programma & Locatie

LIFE Insight vindt plaats op vrijdag 15 november 2024. Globaal ziet het programma er als volgt uit.

  • 9:00 ontvangst
  • 9:30 start LIFE Insight
  • 12:45 Lunch
  • 17:00 afsluiting met hapje en drankje
  • 18:00 einde LIFE Insight

Tijdens het programma is veel tijd voor gesprek en ontmoeting. Een uitgebreide lunch is inbegrepen.

Shelter 611 Soesterberg

LIFE Insight vind dit jaar plaats in Shelter 611 op Vliegbasis Soesterberg. De Amerikanen bouwden in de jaren zestig 17 stevige vliegtuigshelters op Park Vliegbasis Soesterberg. Die moesten hun F15’s beschermen tegen vijandig vuur.
De militairen en straaljagers zijn vertrokken. En Park Vliegbasis Soesterberg is inmiddels een beschermd natuurgebied. Maar daarin staan nog altijd een aantal van die enorme shelters. Militair erfgoed uit de Koude Oorlog.

Eén daarvan is Shelter 611. De vliegtuigshelter steekt als een donkere reus af tegen het omringende groen. Achter het stalen pantser en de kolossale deuren schuilt een schat aan militaire geheimen en verhalen. Dat idee maakt de plek spannend. Een tikje surrealistisch. En meer dan interessant. De perfecte mix voor LIFE Insight.

Tickets

Koop hier je ticket voor € 175,- excl. btw

Het totale bedrag incl. btw. bedraagt € 211,75.

Een btw factuur kan achteraf opgevraagd worden via contact@lifenetwerk.nl.

Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus wees er snel bij!

Na aankoop vindt bij annuleren geen restitutie van het aankoopbedrag plaats. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Prachtige dag waar je vanuit achtergrond / overtuiging mooie inzichten krijgt, die je mee kan nemen in je dagelijkse praktijk.

2023_11_HBFotografie_Life Insight-44.JPG