Het event voor leiders die verantwoordelijkheid nemen en willen meebouwen aan een betere wereld.

2022.JanPieterMeijer.4M.LIFE.Insight-15.JPG

LIFE Insight

In deze tijd van onrust, in een samenleving waarin conflict, crisis en desinformatie aan de orde van de dag zijn, roept de Bijbel ons op om niet angstig te zijn of in verwarring te raken (1 Petrus 3:14) maar rekenschap te geven van de hoop die in ons leeft.

De samenleving heeft behoefte aan leiders die opstaan. Die niet alleen praten, maar verantwoordelijkheid nemen en uiting geven aan ideeën, creativiteit en leiderschap. Vanuit de wetenschap dat God alles in Zijn hand heeft en de hoop op Zijn terugkomst.

LIFE Insight is een dag vol leiderschapsinspiratie waarin we aan de slag gaan met concrete handvatten om meer impact te maken in onze bedrijven, organisaties, de maatschappij en ons eigen leven.

De dag kenmerkt zich door unieke eerlijkheid, gecombineerd met praktische slagkracht en de drive om de wereld een betere plek te maken.

Impact op de samenleving

Hoe kunnen wij vanuit onze eigen expertise meebouwen aan betere wereld? Hoe pakken wij verantwoordelijkheid als leiders en krijgen we iets in beweging? Wat heb je persoonlijk nodig om impact te maken?

Op basis van deze vragen zullen de sprekers vanuit hun expertise kennis delen en praktische handvatten geven.

Sprekers

Sprekers 2023_Ben.png

Ben Tiggelaar

Leiderschap & gedrag

Dr. Ben Tiggelaar studeert al ruim 30 jaar op leiderschap, gedrag en verandering. Hij doceert onder meer aan de gerenommeerde IE Businessschool in Madrid, de Vlerick Business School in Gent en de Vrije Universiteit in Amsterdam. 8 boeken van Ben kwamen op nummer 1 in de management top-100. Hij heeft een wekelijkse column in NRC, een podcast & radioshow op BNR en verzorgde wereldwijd inmiddels meer dan 1.500 seminars binnen organisaties. (Foto: Elisabeth Ismail)

Sprekers 2023_Michelle.png

Michelle van Dusseldorp

Psychologie in leiderschap

Michelle van Dusseldorp is gediplomeerd psychologe en oprichter van Groundwork. Het was en is de missie van Michelle om innerlijke heling en groei beschikbaar te maken voor iedereen. Zo ontstond Groundwork en groeide de organisatie uit tot een volwaardig trainings- en opleidingsinstituut met jaarlijks meerdere trainingsweekenden, events, webinars én twee volwaardige opleidingen voor therapeuten en coaches. Momenteel rondt Michelle haar master klinische psychologie af en is van plan daarna een promotieonderzoek te starten. (Foto: Feia Lydia Photography)

Sprekers 2023_Wouter.png

Wouter de Vos

Leiden met impact

Wouter de Vos is directeur van de familie aan bewegingen van 4M Nederland, waaronder de 4M, Arise, LIFE Netwerk en Muskathlon. Op jonge leeftijd begon hij met ondernemen, werkte in binnen- en buitenland voor missieorganisatie Athletes in Action, waar hij op 28-jarige leeftijd directeur werd. Hij publiceerde in 2020 zijn eerste boek: Man.Zijn. over zijn belevenissen binnen 4M sinds 2011. Zijn roeping ligt in leiderschap: mensen leiden meenemen in betekenisvol leven.

Sprekers 2023_Henk Jan.png

Henk Jan Kamsteeg

Dienend leiderschap

Henk Jan Kamsteeg is een journalist, schrijver en spreker die de moeite neemt om écht te zoeken naar de kern van leiderschap. Door zijn kundigheid én enthousiasme boeit hij mensen van het begin tot het eind. Als trainer op het gebied van (persoonlijk) leiderschap en storytelling werkte hij voor bedrijven en organisaties als Coolblue, de ANWB, Rabobank en de EO. Daarnaast trainde hij de teams van International Justice Mission in Kolkata en Mumbai (India) en Sydney (Australie).

Sprekers 2023_Nadine.png

Nadine de Vos

Host

Nadine de Vos geeft leiding aan vrouwenbeweging Arise Nederland en zij zal LIFE Insight hosten op 17 november. Nadine is ondernemend, avontuurlijk en eerlijk met het hart op de tong. Deze inspirerende vrouw is afgelopen jaren honderden vrouwen voorgegaan in outdoor weekenden waar geestelijke opbouw, persoonlijke ontwikkeling en verdieping centraal staan. Nadine sprak afgelopen Opwekking op het hoofdpodium, is initiatiefneemster van True You en onlangs is haar eerste boek uitgekomen.

95ae1ede-belmont-50-50-vooraanzicht-met-terras-leger-des-heils-mens-9.jpg

Programma & Locatie

LIFE Insight vindt plaats op vrijdag 17 november 2023. Globaal ziet het programma er als volgt uit.

  • 9.30 ontvangst
  • 10.00 start LIFE Insight
  • 16.30 afsluiting met hapje en drankje
  • 17.30 einde LIFE Insight

Tijdens het programma is veel tijd voor gesprek en ontmoeting. Een uitgebreide lunch is inbegrepen.

We zijn te gast bij 50|50 Belmont in Ede. 50|50 is een initiatief van het Leger des Heils en staat voor samenwerking. Jaarlijks vinden hier ongeveer honderd mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt inspirerend werk in een begeleide omgeving. Een unieke locatie waar ontmoeting en maatschappelijke verantwoordelijkheid elkaar versterken.

Tickets

Koop hier je ticket voor € 150,- excl. btw

Het totale bedrag incl. btw. bedraagt € 181,50.

Een btw factuur kan achteraf opgevraagd worden via life@4m.nl.

Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus wees er snel bij!

Na aankoop vindt bij annuleren geen restitutie van het aankoopbedrag plaats. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Blijf op de hoogte

Laat je mailadres achter als je geïntersseerd bent in het LIFE lidmaatschap. Je ontvangt de nieuwsbrieven dan per mail.

bg_effect.jpg

Word lid van ons LIFE Netwerk

Ons partnernetwerk bestaat in Nederland uit bijna 300 ondernemers en high professionals die geloven in de missie van 4M & Arise.

life-partners-in-gesprek-c464a102.jpeg