Het LIFE Netwerk van 4M en Arise bestaat in Nederland uit bijna 300 ondernemers en high professionals. LIFE is een krachtig netwerk waarin de ontwikkeling van de onderneming en van het professionele en persoonlijke leven centraal staat.

LIFE Netwerk

LIFE staat voor het gezamenlijk inzetten van Labour, Influence, Finances en Expertise. LIFE Partners werken mee aan de missie van 4M, Arise en Muskathlon door een deel van hun tijd, hun invloed, hun financien en hun expertise in te zetten voor de beweging.

LIFE Netwerk Logo Alt RGB
51690190207_a0cad926a7_k.jpg

Events

Door het jaar heen worden verschillende events georganiseerd. Alle events staan in het teken van ontmoeting, inspiratie en verdieping. Het doel is om LIFE partners met elkaar in verbinding te brengen door met elkaar te eten, drinken en geinspireerd te worden door sprekers en door elkaar.

De events variëren van grootschalige activiteiten in de buitenlucht tot kleinschalige netwerklunches of koffiecorners bij LIFE partners op locatie.

IMG_9388.JPG

Leadership Challenges

LEIDERSCHAPSTRAINING OP EEN UNIEKE LOCATIE

Als ondernemer of leidinggevende in een bedrijf, kerk of organisatie sta je voor grote uitdagingen. Niet alleen is het cruciaal dat je goed leidinggeeft aan jezelf, ook draag je de verantwoordelijkheid voor teams, mensen en de toekomst van een organisatie. Daarom organiseert het LIFE Netwerk programma’s van topkwaliteit waarmee jij als leider naar een hoger niveau van leidinggeven wordt getild, alleen of met je partner. Dit doen we met een meerdaags trainingsprogramma op verschillende locaties in binnen- en buitenland.

IMG_9925.JPG

Company Challenges

MAATWERK TEAMBUILDINGSPROGRAMMA

Voor bedrijven en organisaties organiseert het LIFE Netwerk Company Challenges. De CC richt zich op teambuilding waarin de kernwaarden van de organisatie centraal staan. Iedere CC bestaat uit een op maat gesneden trainingsprogramma dat naar wens voor een enkele dag of meerdere dagen wordt ingericht. Het inhoudelijke programma wordt in een avontuurlijke reis vormgegeven, waarbij individuele en gezamenlijke uitdagingen een rol spelen.

RED Arise

Arise is een beweging van vrouwen die houden van uitdaging, groeien en krachtig leven!

Met de Bijbel open creëren we plekken, reizen en ontmoetingen vol inspiratie die jou doen nadenken over jouw leven - met God. Getooid met geloof, hoop en moed gaan vrouwen terug naar de plek waar God hen heeft geplaatst om daar uit te leven wat ze geloven.

RED M

4M is een beweging van mannen die hongert naar transformatie en gerechtigheid.

De 4M Mannenbeweging is onderdeel van 4M Nederland, een beweging die mensen uitdaagt om betekenisvol te leven. Jaarlijks organiseren we vele weekenden, reizen en events waarin mannen worden meegenomen in wat het betekent om tot recht te komen en recht te doen op aarde.

If you want to go fast,
go alone
If you want to go far,
go together

pexels-efdal-yildiz-917494.jpg