Het LIFE Netwerk bestaat uit ruim 300 mannen en vrouwen - leiders, ondernemers en professionals. Samen vormen zij de sterke schouders onder de bewegingen 4M, Arise en Muskathlon.


LIFE Netwerk Logo Alt RGB

LIFE staat voor het gezamenlijk inzetten van Labour, Influence, Finance en Expertise. LIFE Partners werken mee aan de missie van 4M, Arise en Muskathlon door een deel van hun tijd, invloed, geld en expertise in te zetten. Zo bouwen we aan een beweging die mensen in staat stelt om tot recht te komen en recht te doen (Jesaja 58).

Als netwerk dragen we bij aan de groei en ontwikkeling van deze bewegingen, maar ook aan de groei en ontwikkeling van leiders en organisaties. Hiervoor organiseren we challenges en events, door het jaar heen.

LIFE KRETA KLOOF (1).JPG

Als LIFE Partner

Draag je bij aan een wereldomvattende missie waartoe Jezus ons uitnodigt. Die missie is een AVONTUUR dat zich kan afspelen in de bergen, maar ook in je eigen organisatie en persoonlijke leven. 

Die missie voltooi je niet alleen, maar samen met broers en zussen uit het bedrijfsleven die naar je omzien. En net als hen ben jij geïnteresseerd in het hart van de ander. In die verbinding ontstaat VRIENDSCHAP. Samen met vrienden ben je in dienst van de Koning. 

Dat GELOOF verbindt en geeft vertrouwen dat je door mag bouwen aan Zijn Koninkrijk. Ook als je onderweg te maken krijgt met tegenstand. 

Want Hij heeft je geroepen om tot RECHT te komen en recht te doen. In je eigen leven, je organisatie, de maatschappij en de wereld om ons heen. Jij bent geroepen om recht te maken wat krom is, mensen die geen stem hebben een stem te geven en bewogenheid tastbaar te maken.

IMG_9388.JPG

Leadership Challenges

LEIDERSCHAPSTRAINING OP EEN UNIEKE LOCATIE

Als ondernemer of leidinggevende in een bedrijf, kerk of organisatie sta je voor grote uitdagingen. Niet alleen is het cruciaal dat je goed leidinggeeft aan jezelf, ook draag je de verantwoordelijkheid voor teams, mensen en de toekomst van een organisatie. Daarom organiseert het LIFE Netwerk programma’s van topkwaliteit waarmee jij als leider naar een hoger niveau van leidinggeven wordt getild, alleen of met je partner. Dit doen we met een meerdaags trainingsprogramma op verschillende locaties in binnen- en buitenland.

IMG_9925.JPG

Company Challenges

MAATWERK TEAMBUILDINGSPROGRAMMA

Voor bedrijven en organisaties organiseert het LIFE Netwerk Company Challenges. De CC richt zich op teambuilding waarin de kernwaarden van de organisatie centraal staan. Iedere CC bestaat uit een op maat gesneden trainingsprogramma dat naar wens voor een enkele dag of meerdere dagen wordt ingericht. Het inhoudelijke programma wordt in een avontuurlijke reis vormgegeven, waarbij individuele en gezamenlijke uitdagingen een rol spelen.

2022.JanPieterMeijer.4M.LIFE.Insight-24.JPG

LIFE Insight

HÉT EVENT VOOR LEIDERS DIE VERANTWOORDELIJKHEID NEMEN EN WILLEN MEEBOUWEN AAN EEN BETERE WERELD.

Te midden van de onrust in deze tijd, veroorzaakt door conflict, crisis en desinformatie, roept de bijbel ons op om niet angstig te zijn of in verwarring te raken (1 Petrus 3:14) en rekenschap te geven van de hoop die in ons leeft.

De wereld wacht op mensen die wat doen. Die niet alleen praten, maar daadwerkelijk meebouwen aan een betere wereld. Vanuit de wetenschap dat God alles in zijn hand heeft en de hoop op zijn terugkomst, geven we uiting aan ideeën, creativiteit en leiderschap.

LIFE Insight maakt dit mogelijk. Op een unieke locatie en met inspirerende leiders denken we samen niet alleen na over, maar vinden we ook manieren om dit handen en voeten te geven in onze bedrijven, de maatschappij en ons eigen leven.

De dag kenmerkt zich door unieke eerlijkheid, gecombineerd met praktische slagkracht en de drive om de wereld een betere plek te maken.


51690190207_a0cad926a7_k.jpg

Events

Door het jaar heen worden verschillende events georganiseerd. Alle events staan in het teken van ontmoeting, inspiratie en verdieping. Het doel is om LIFE partners met elkaar in verbinding te brengen door met elkaar te eten, drinken en geinspireerd te worden door sprekers en door elkaar.

De events variëren van grootschalige activiteiten in de buitenlucht tot kleinschalige netwerklunches of koffiecorners bij LIFE partners op locatie.

Arise is een beweging van vrouwen die houden van uitdaging, groei en krachtig leven!

4M is een beweging van mannen die hongeren naar transformatie en gerechtigheid.

De Muskathlon is een ultieme sportieve prestatie op een unieke locatie, in de strijd voor gerechtigheid.

Blijf op de hoogte

Laat je mailadres achter als je geïntersseerd bent in het LIFE lidmaatschap. Je ontvangt de nieuwsbrieven dan per mail.

bg_effect.jpg

Word lid van ons LIFE Netwerk

Ons partnernetwerk bestaat in Nederland uit bijna 300 ondernemers en high professionals die geloven in de missie van 4M & Arise.

life-partners-in-gesprek-c464a102.jpeg

If you want to go fast,
go alone
If you want to go far,
go together

pexels-efdal-yildiz-917494.jpg