LIFE Partnerdag 19 juni

Op woensdag 19 juni vind onze landelijke LIFE Partnerdag plaats voor alle LIFE Partners. Het wordt een dag vol ontmoeting, activiteiten, inspiratie en recht.

Onze keuzes hebben impact. Impact voor volgende generaties. Tijdens het avondprogramma nemen Nienke Westerbeek en Wouter de Vos ons mee in principes en inzichten die invloed hebben op huidige en komende generaties.

We zijn te gast bij Compassion. Zij nemen ons mee in het werk dat ze doen in de strijd tegen armoede. Wereldwijd groeien kinderen op in armoede waardoor ze geen toekomstperspectief hebben. Compassion werkt met lokale kerken samen om gezinnen in armoede te ondersteunen. Dit doen ze door middel van kindsponsoring, moeder-kind programma's en de realisatie van ondersteunende faciliteiten zoals schoon drinkwater, hygiene en scholing. Binnen de missie van Compassion ligt de focus op de ontwikkeling van kinderen door hen te bevrijden uit armoede. Door ook binnen de organisatie oog te hebben voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers bouw je aan een slagvaardige organisatie.

Bij 4M, Arise, Muskathlon en LIFE Netwerk ligt de focus op het doorbreken van oude gewoontes en verleden waardoor mensen tot recht komen en recht doen. Dit heeft impact op huidige en komende generaties.

Het belooft een dag te worden waarin ontmoeting, verdieping en inspiratie centraal staan en waarin we samen nadenken en doorpraten over de impact die onze keuzes hebben, waarop we als leiders en ondernemers invloed hebben.

Daarbij gaan we op avontuur. Je kunt kiezen uit verschillende activiteiten: apen kijken, de hoogte in of een sportieve activiteit. Een passend programma voor iedereen, maar let op: vol is vol. Reserveer op tijd je plek.

Het programma

De dag is opgedeeld in drie delen. We verzamelen om 11.30 uur bij de parkeerplaats van de Apenheul. Daar gaan we in groepen uiteen voor een activiteit naar keuze. Om 14.00 uur vertrekken we naar Compassion en om 18.00 uur zijn we terug voor het diner en het avondprogramma. Rond 21.30 uur sluiten we de avond af.

IMG_8074.jpeg IMG_0933.jpg DSCF0636.jpg 2023_11_HBFotografie_Life Insight-3.JPG 52159640983_d09232c4a3_c.jpg

INFO EN AANMELDEN

Meld je hier aan voor de landelijke LIFE Partnerdag op 19 juni.

PROGRAMMA

 • Dagprogramma - start 11.30 uur
  Parkeerplaats van de Apenheul
  J.C. Wilslaan 21, Apeldoorn
 • Middag- en avond programma - start 15.00 uur
  Compassion Nederland
  Zwaansprengweg 20, Apeldoorn
 • Alleen het avondprogramma - start 18.00 uur
  Verzamelen parkeerplaats van de Apenheul
  J.C. Wilslaan 21, Apeldoorn

ACTIVITEIT IN HET DAGPROGRAMMA
Sluit je aan bij het dagprogramma vanaf 11.30 uur, dan kan je kiezen voor een mooie activiteit. Geef in het aanmeldformulier je voorkeur aan. Er zijn meerdere antwoorden mogelijk, dan wordt je ingedeeld bij een activiteit.

INTRODUCEE MEENEMEN?
Neem ook gerust een introducé mee die geïnteresseerd is in een lidmaatschap en kennis wil maken met ons LIFE Netwerk. Meld deze persoon dan op dezelfde manier aan zoals je jezelf hebt aangemeld, via het formulier hiernaast. We hopen je te ontmoeten!

AANMELDEN 19 JUNI

Wat je ook doet, probeer iets.
Franklin Roosevelt

IMG_9092_vlieland2-c9698af8.jpeg