Wat is jouw route?

4M Nederland heeft in de afgelopen tien jaar meer dan tienduizend mannen en vrouwen meegenomen op transformatiereizen op unieke locaties. Speciaal voor ondernemers en leiders worden vanuit het LIFE Netwerk inspiratie- en trainingsreizen georganiseerd. Deze reizen zijn erop gericht om jou als leider naar een hoger niveau van leidinggeven te tillen.

alexander-schimmeck-bsZgFVWFPh0-unsplash.jpg

High-impact training in leiderschap en ondernemerschap

Ervaar de ultieme Leadership Challenge op de Camino de Santiago, een unieke reis die de kracht van persoonlijk leiderschap verankert in eeuwenoude Bijbelse principes. Tijdens deze onvergetelijke pelgrimstocht ontdek je niet alleen adembenemende landschappen, maar ook de diepere lagen van je eigen leiderschapspotentieel. Laat de eeuwenoude wijsheid van de Bijbel je leiden op deze reis, waar elke stap een kans is voor groei en reflectie. Maak jezelf leiderschap eigen met compassie, doorzettingsvermogen en authenticiteit, geïnspireerd door tijdloze verhalen.

De Camino de Santiago is meer dan een fysieke reis; het is een transformerende ervaring die je uitdaagt om boven jezelf uit te stijgen. Maak impact in jouw persoonlijke leven, jouw omgeving en jouw bedrijf.

web.jpeg

Programma

De kruispunten van ons leiderschap

Van oudsher is de Camino een weg die mensen lopen om hun leven te overdenken, verlies te verwerken en nieuwe richting te vinden. Tijdens de LC Camino zal het vinden van richting voor ons leiderschap centraal staan.

Elke dag staat een kruispunt op de route van ons leiderschap centraal. Dat doen we aan de hand van een viertal thema's die impact hebben op ons persoonlijke leven, ons zakelijk leven en onze impact op de maatschappij.

Bezield leiderschap

Wat drijft jou als leider? Hoe helder brandt jouw vuur nog?In de loop van de tijd kan het vuur van ons leiderschap gedoofd worden. We kunnen meer gaan leven vanuit ons hoofd, of op de automatische piloot. We nemen de tijd om te vertragen en ruimte te geven aan onze persoonlijke geschiedenis en onze ziel. Wanneer het denken, de vaardigheden én de ziel van de leider op één lijn komen ontstaat er bezield leiderschap dat de omgeving kan beïnvloeden.

Frontstage en backstage leiderschap

Leiderschap heeft altijd een frontstage en een backstage component. Het leiderschap dat je toont voor je organisatie en teams, is je frontstage leiderschap. Daarin oefen je macht en controle uit. Het is van belang dat jouw frontstage en backstage leiderschap met elkaar in balans zijn, zodat je niet opbrandt.We verkennen onze routines van macht en controle en werken aan de balans tussen ons frontstage en backstage leiderschap.

Thuis zijn in de tijd

Voor alles is een tijd, zegt Prediker. Voor leiders in het bijzonder is het van belang om thuis te zijn in de tijd. Dat betekent dat je verzoend bent met je verleden en een gezonde visie hebt op jouw toekomst. Op deze manier kun je het heden met overgave aan gaan. We staan deze dag stil bij onze verhouding tot de tijd. Welk seizoen is het in jouw leven? Welk seizoen staat je te wachten? En hoe kun jij je daartoe verhouden?

Marsroute voor mijn toekomst

Als leider kom je voor belangrijke keuzes te staan. Niet alleen voor jouw organisatie, maar ook voor je persoonlijke leven. Hoe weet je welke keuzes je moet maken? Hoe maak je als leider keuzes die goed zijn? We trainen ons geestelijk onderscheidingsvermogen volgens een eeuwenoude, beproefde methode.


Trainers

Portretfoto's_Henk.png

Henk Stoorvogel

TRAINER

Henk Stoorvogel is oprichter van 4M en actief als senior consultant in de ontwikkeling van leiderschap en spreekvaardigheid bij corporates, (familie)bedrijven en kerken in bin- nen- en buitenland. Hij schreef meer dan twintig boeken, waaronder 'KLINK - Spreken met Impact' en 'Leiderschap vanuit de Oorsprong'. Vanuit zijn schat aan ervaring in leiderschap en professionaliteit in training is Henk in staat bij zowel groepen als individuen diepgaande veranderprocessen met blijvende impact op gang te brengen.

Portretfoto's_Ruth-84975.png

Ruth Stoorvogel

Trainer

De grote passie van Ruth is het tot bloei brengen van mensen en organisaties. De afgelopen jaren heeft ze diverse bedrijven opgestart en bijgedragen aan hun ontwikkeling. Verbinden zit in haar natuur. Ze heeft leiding gegeven aan verschillende magazines en heeft vanuit haar specialisatie in HR teams opgebouwd. Ze gelooft dat leiderschap de koers bepaalt van hoe de wereld er in de toekomst uit zal zien. En met woorden kunnen ze een wereld van verschil maken.

Praktisch

De reis duurt in totaal vijf dagen, van 14 -18 maart. We vliegen op Porto en vandaar reizen we naar de route van de Camino de Santiago. We wandelen door adembenemende landschappen, overnachten in unieke plaatsen en genieten van de schoonheid van de Spaanse architectuur. Tijdens de reis worden we vanuit de bijbel en de wetenschap geïnspireerd om ons leiderschap aan te scherpen, zodat we een betere versie van onszelf worden en meer impact kunnen maken in de samenleving.

Deze reis is voor zowel mannen als vrouwen.

Kosten

De totale kosten van je aanmelding bedragen € 1.799,- (excl. € 250,- btw) en exclusief de kosten van het vliegticket naar Porto. Het ticket naar Porto boek je zelf. Wij laten je weten wanneer je definitief kunt boeken.
Bij inschrijving dien je een eerste aanbetaling van € 250,- te doen. Een aantal weken voor vertrek ontvang je de volledige factuur.

Paklijst

Voor de LC  Camino de Santiago geldt deze verplichte uitrusting. Niet meer en niet minder.

Voorbereiding

Vier dagen wandelen we een middellange tot lange afstand. Zorg dus dat je als training nog een paar mooie lange afstanden wandelt als voorbereiding. Het is immers de Camino.

Aanmelden

Prijs

€1.799 p.p.

Locatie

Santiago de Compostella

Datum

14 maart 2024

Transport

Eigen ticket naar Porto

Deze reis is volgeboekt!

Altijd maar doorknallen...
Mijn belangrijkste les: bewust tijd nemen om mezelf meer te richten op de zaken die echt belangrijk zijn in het leven.

IMG_9092_vlieland2-c9698af8.jpeg