Wat is jouw route?

4M Nederland heeft in de afgelopen tien jaar meer dan tienduizend mannen en vrouwen meegenomen op transformatiereizen op unieke locaties. Speciaal voor ondernemers en leiders worden vanuit het LIFE Netwerk inspiratie- en trainingsreizen georganiseerd. Deze reizen zijn erop gericht om jou als leider naar een hoger niveau van leidinggeven te tillen.

alexander-schimmeck-bsZgFVWFPh0-unsplash.jpg

High-impact training in leiderschap en ondernemerschap

Ervaar de ultieme Leadership Challenge op de Camino de Santiago, een unieke reis die de kracht van persoonlijk leiderschap verankert in eeuwenoude Bijbelse principes. Tijdens deze onvergetelijke pelgrimstocht ontdek je niet alleen adembenemende landschappen, maar ook de diepere lagen van je eigen leiderschapspotentieel. Laat de eeuwenoude wijsheid van de Bijbel je leiden op deze reis, waar elke stap een kans is voor groei en reflectie. Maak jezelf leiderschap eigen met compassie, doorzettingsvermogen en authenticiteit, geïnspireerd door tijdloze verhalen.

De Camino de Santiago is meer dan een fysieke reis; het is een transformerende ervaring die je uitdaagt om boven jezelf uit te stijgen. Sluit je aan bij gelijkgestemden en ontdek de kracht van leiderschap op een pad dat al eeuwenlang wordt bewandeld. Benut deze kans om jezelf te ontwikkelen, geïnspireerd door de wijsheid van de Bijbel, op weg naar persoonlijk leiderschap en geestelijke groei. Maak impact in jouw persoonlijke leven, jouw omgeving en jouw bedrijf.

Unieke leiderschapstraining

De reis duurt in totaal vijf dagen, van 14 -18 maart. We vliegen op Porto en vandaar reizen we naar de route van de Camino de Santiago. We wandelen door adembenemende landschappen, overnachten in unieke plaatsen en genieten van de schoonheid van de Spaanse architectuur. Tijdens de reis worden we vanuit de bijbel en de wetenschap geïnspireerd om ons leiderschap aan te scherpen, zodat we een betere versie van onszelf worden en meer impact kunnen maken in de samenleving.

Deze reis is voor zowel mannen als vrouwen.

Praktische informatie

De totale kosten van je aanmelding zijn vrijgesteld van BTW en exclusief de kosten van het vliegticket naar Porto. Het ticket naar Porto boek je zelf. Wij laten je weten wanneer je definitief kunt boeken.
Bij inschrijving dien je een eerste aanbetaling van € 250,00 te doen. Een aantal weken voor vertrek ontvang je de volledige factuur.

PAKLIJST LC CAMINO DE SANTIAGO

Voor de LC  Camino de Santiago geldt deze verplichte uitrusting.
Niet meer en niet minder.

Aanmelden

Prijs

€1799 p.p.

Locatie

Santiago de Compostella

Datum

14 maart 2024

Transport

Eigen ticket naar Porto

Aanmelden

Trainers

Henk Ruth Stoorvogel.png

Henk en Ruth Stoorvogel

Trainers

Henk Stoorvogel is oprichter van 4M en als senior consultant actief in de ontwikkeling van leiderschap en spreekvaardigheid bij (familie)bedrijven en kerken in binnen- en buitenland. Henk schreef meer dan twintig boeken, waaronder 'KLINK - Spreken met Impact' en 'Leiderschap vanuit de oorsprong'. Samen met zijn vrouw Ruth zijn ze de trainers van deze LC. Vanuit hun ruime ervaring in leiderschap en professionaliteit in trainingen zijn Henk & Ruth in staat diepgaande veranderingstrajecten in gang te zetten met blijvende impact in zowel groepen als individuen.

There are two ways of spreading light:
to be the candle or the mirror that reflects it.

matthew-brodeur-pph2VTFKg5M-unsplash.jpg