Reis naar het hart

Ontdek de kracht van geloof & zingeving tijdens de Leger des Heils Expeditie. Een tweedaagse reis naar het hart. Jouw hart, het hart van je collega’s, het hart van onze deelnemers en het hart van het Leger des Heils. Vol verrassingen, ontspanning, inspiratie en ontmoetingen van hart tot hart.

Leger des Heils Expeditie. Reis naar het hart.

52152686246_e64514797f_6k.jpg

Leger des Heils Expeditie

Medewerkers van het Leger des Heils doen hun werk met veel gedrevenheid. Tegelijkertijd kunnen deelnemers, onze teams, de organisatie soms veel van ons vragen. Het risico is dat we onvoldoende voor onszelf zorgen. Dat zou jammer zijn. Want, wie goed voor zichzelf zorgt, kan nog beter voor een ander zorgen.

Dat is precies de reden waarom het Leger des Heils je uitnodigt om mee op expeditie te gaan. Met tientallen andere collega’s ga je op reis naar het hart. Jouw eigen hart, het hart van je collega’s, het hart van de deelnemers en het hart van de organisatie. Met elkaar staan we stil bij wat echt belangrijk is in het leven.

Omdat jij belangrijk bent voor onze deelnemers en daarom ook voor het Leger des Heils.

vak-2-2.jpg

Waarom deze expeditie?

In de eerste plaats omdat we je dit gewoon gunnen. Het hart staat voor je innerlijk, voor waar je echt in gelooft, wat voor jou het leven de moeite waard maakt. Daar mag je goed voor zorgen! Aandacht voor geloof en/of zingeving kunnen een positieve invloed hebben op je leven. Dat gunnen we deelnemers, maar ook elkaar.

De zorg voor het hart hoort bij ons werk als professionals van het Leger des Heils. Het mooiste wat er kan gebeuren, is als harten geheeld worden. Dat mensen geloven dat ze gekend en geliefd zijn. Dat ze zin in het leven ervaren. Tijdens de expeditie doe je vaardigheden op om nog beter van hart tot hart met een ander in gesprek te gaan. Om gesprekken te voeren over zingeving, geloof, spiritualiteit, geestelijk leven.

Praktisch

Wat gaan we doen?

Daar verklappen we niet te veel over. Maar reken erop dat we je meenemen naar een van de mooiste plekjes van Nederland. We zijn veel buiten, gaan lekker bewegen en laten ons verrassen door bijzondere ontmoetingen. Het worden twee dagen waar  je helemaal opgeladen van thuiskomt.

Voor wie?

De expeditie is voor iedereen die werkt bij het Leger des Heils. De tweedaagse is er voor uitvoerenden, leidinggevenden, medewerkers uit het primaire proces, medewerkers van stafafdelingen.

Kosten?

De expeditie is een cadeau van je werkgever. Ook reiskosten worden vergoed. Overuren worden niet gecompenseerd.

Aanmelden

Vul hier jouw gegevens in om je aan te melden voor de Leger des Heils Expeditie!

Je ziet een bevestiging na je aanmelding in het scherm. We houden je via de mail op de hoogte van het vervolg.

Doen wat we geloven.

Hoofdbeeld_totaal_warmekamers_HR-3.jpg