Waardegedreven leiderschap

4M Nederland heeft in de afgelopen tien jaar meer dan tienduizend mannen en vrouwen meegenomen op transformatiereizen op unieke locaties. Speciaal voor ondernemers en leiders worden vanuit het LIFE Netwerk inspiratie- en trainingsreizen georganiseerd. Deze reizen zijn erop gericht om jou als leider naar een hoger niveau van leidinggeven te tillen.

191014_4M_GrandCanyonLC_377 (1).jpg

Onvergetelijke reis door de Grand Canyon en uitdagende thema's

Je reist met een kleine groep ondernemers en leiders die een wens hebben om hun leiderschap en groei in ondernemerschap te versterken.

Het programma begint met wandelen en buiten slapen in de woestijn. Vanaf daar reizen we naar de Grand Canyon waar we twee dagen gaan wild water raften en slapen aan de oevers van de indrukwekkende Colorado-rivier. Tijdens de laatste nacht zullen we verblijven in een speciale accommodatie, voordat we terugreizen naar de luchthaven om naar huis terug te keren.

Unieke leiderschapstraining

Ons verlangen is om leiders te ontwikkelen die bouwen aan hun carrière en bedrijf met grote invloed en diepe impact.

Thema's

  • Het levensritme van een leider
  • De donkere nacht van de ziel
  • Ondernemen en leiderschap met impact
  • Gevoed worden en anderen inspireren
  • Het verhaal van mijn leven
  • De kracht van mijn kwetsbaarheid

Praktische informatie

De totale kosten van je aanmelding zijn vrijgesteld van BTW en exclusief de kosten van het vliegticket. Dit ticket boek je zelf, maar wij laten je weten wanneer je definitief kunt boeken.
Bij inschrijving dien je een eerste aanbetaling van €250,00 te doen. Een aantal weken voor vertrek ontvang je de volledige factuur.

PAKLIJST LC GRAND CANYON

Voor de LC naar Grand Canyon geldt deze verplichte uitrusting.
Niet meer en niet minder.

Aanmelden

Prijs

€ 4990 p.p.

Locatie

Grand Canyon, USA

Datum

20 april 2023

Transport

Eigen vliegticket

Deze reis is volgeboekt. Bekijk onze andere events!

Trainers

Jesse van Melle.jpg

Jesse van Melle

Trainer

Jesse van Melle woont sinds 2015 in Soest en groeide op in een gezinshuis in Baarn. Hij is een bevlogen jonge man, authentiek, kwetsbaar, goudeerlijk en heeft een grenzeloos verlangen om recht te brengen in de wereld. Deze kenmerken zijn de sleutels waarmee hij verbinding weet te leggen met alle generaties. Al ruim 8 jaar beklimt hij het podium om te spreken in de levens van duizenden mensen.

Theo-de8f005c.jpeg

Theo van den Heuvel

Trainer

Theo van den Heuvel begeleidt leiders, teams en organisaties bij het vormgeven aan transitie: verandering op identiteitsniveau. Daarnaast is hij trainer en coach bij De School voor Transitie en doet hij promotieonderzoek naar leiderschap op het snijvlak van verschillen. Theo is getrouwd met Harmke en trotse vader van twee zoons en twee dochters. Hij is fervent hardloper, altijd in voor een potje squash, liefhebber van lezen, genieter van de natuur en buitenzijn.

If you want to go fast,
go alone
If you want to go far,
go together

pexels-efdal-yildiz-917494.jpg