Ontmoeting, verdieping en inspiratie.

Dé kernthema’s van LIFE. Tijdens de regio-avonden komen deze drie perfect samen. Ook dit najaar vinden ze weer plaats in de regio’s noord, midden en zuid.

De regio-avonden zijn momenten van ontmoeting met andere LIFE partners. We eten samen, denken na en delen wat ons bezig houdt. Op deze avonden staat niet ons bedrijf centraal, maar ons hart. Ons hart voor God en zijn Koninkrijk. We praten over onze invloed in onze directe omgeving, onze bedrijven en de samenleving. Over hoe we hier als leiders verschil kunnen maken. Het gaat dieper dan wat we doen, het gaat om wie we zijn.

51668696432_9570522ce6_k.jpg

Thema: De gevolgen van inflatie

Iedere dag weer opnieuw bezield leidinggeven aan je bedrijf in tijden van steeds hoger wordende kosten. De inflatie breekt alle records. Dit vraagt veel wijsheid in het bepalen van de koers van je onderneming en de professional die je bent. Deze onderwerpen staan niet in je businessplan, maar hoe ga je hier dan mee om?

Lucas de Vreugd, zelf ondernemer en voorganger heeft zich in deze actuele onderwerpen verdiept en zal ons meenemen hierin. Daarnaast zal Tiemen Westerduin ons zijn ervaringen delen hoe een stichting als Compassion hiermee omgaat. We zien er naar uit om je te ontmoeten! 

Aanmelden

Regio midden

Maandag 20 maart
aanvang 18:00 uur

Locatie: Perron038
Hanzelaan 95b
8017 JE, Zwolle

Regio noord

Dinsdag 28 maart
aanvang 18:00 uur

Locatie: de Postwagen
Hoofdstraat 53
9356 AV, Tolbert

Regio zuid

Maandag 3 april
aanvang 18:00 uur

Locatie: BQS Best Quality Service B.V.
Donker Duyvisweg 56
3316 BM, Dordrecht

NB: Wil je in een introducee meenemen? Dat kan! Meld hem dan even apart aan voor de regio-avond.

Sprekers

WhatsApp Image 2023-02-10 at 09.44.32.jpeg

Tiemen Westerduin

Tiemen Westerduin, man van Anne Marie en vader van 3 jongvolwassen kids. Hij is werkzaam bij Compassion en is daar verantwoordelijk voor strategie en cultuur. Tiemen is betrokken bij het ontstaan van de Muskathlon en heeft inmiddels deelgenomen aan 14 Muskathlons!

L. de Vreugd.JPG

Lucas de Vreugd

Lucas de Vreugd (41) is spreker, ondernemer en kerkstichter. Lucas is een creatief ondernemer en oprichter van het bedrijf learn industry, een e-learning bureau dat impactvolle online leerervaringen met storytelling creëert voor organisaties zoals Albert Heijn, ING en Bol.com. Daarnaast is Lucas vanaf zijn twintigste betrokken bij het stichten van diverse kerken in onder andere Amsterdam en Arnhem. In 2013 verhuisde Lucas samen met zijn familie naar Den Haag om een nieuwe kerk te stichten: C3 Den Haag. Lucas is een energiek spreker met een gedrevenheid om het leven van de Bijbel te vertalen in concrete en eigentijdse uitdagingen voor de praktijk van vandaag. Lucas ontwikkelde verschillende cursussen over persoonlijk ondernemerschap, leiderschap en spirituele verdieping. Naast zijn werk als ondernemer en kerkstichter is Lucas student theologie aan de Evangelische Theologische Faculteit (ETF) in Leuven. Lucas is getrouwd met Nicola en heeft twee dochters en een zoon. In zijn vrije tijd is Lucas gepassioneerd over HIT training, surfen, motorrijden en bergsporten.

If you want to go fast,
go alone
If you want to go far,
go together

pexels-efdal-yildiz-917494.jpg