Ontmoeting, verdieping en inspiratie.

Dé kernthema’s van LIFE. Tijdens de regio-avonden komen deze drie perfect samen. Ook dit najaar vinden ze weer plaats in de regio’s noord, midden en zuid.

De regio-avonden zijn momenten van ontmoeting met andere LIFE partners. We eten samen, denken na en delen wat ons bezig houdt. Op deze avonden staat niet ons bedrijf centraal, maar ons hart. Ons hart voor God en zijn Koninkrijk. We praten over onze invloed in onze directe omgeving, onze bedrijven en de samenleving. Over hoe we hier als leiders verschil kunnen maken. Het gaat dieper dan wat we doen, het gaat om wie we zijn.

Muziek & inspiratie

Bowery-shoot-July-22-022-scaled.jpg

The Bowery

Muziek

The Bowery is op dit moment een van de meest succesvolle christelijke artiesten van Nederland. The Bowery schrijft geen standaard songs over liefde en liefdesverdriet. Nee, de nummers van The Bowery gaan over het echte leven zoals velen dat kennen: puur en met een rauw randje. Het geluid van The Bowery onderstreept dat verhaal. Nummers bol van twijfel, pijn en verdriet. Maar ze gaan ook over hoop en geloof. Nooit bedoeld om een antwoord te geven, meer om te delen, en soms om iets in de gedachte van de luisteraar in beweging te zetten.

1637068210185.jpeg

Henk Stoorvogel

TRAINER

Henk Stoorvogel is oprichter van 4M en actief als senior consultant in de ontwikkeling van leiderschap en spreekvaardigheid bij corporates, (familie)bedrijven en kerken in bin- nen- en buitenland. Hij schreef meer dan twintig boeken, waaronder 'KLINK - Spreken met Impact' en 'Leiderschap vanuit de Oorsprong'. Vanuit zijn schat aan ervaring in leiderschap en professionaliteit in training is Henk in staat bij zowel groepen als individuen diepgaande veranderprocessen met blijvende impact op gang te brengen.

Aanmelden

Regio zuid

Woensdag 11 oktober
aanvang 18:00 uur

Locatie: VOLGT

Regio noord

Woensdag 1 november
aanvang 18:00 uur

Locatie: VOLGT

Regio midden

Woensdag 8 november
aanvang 18:00 uur

Locatie: VOLGT

NB: Wil je in een introducee meenemen? Dat kan! Meld hem dan even apart aan voor de regio-avond.

If you want to go fast,
go alone
If you want to go far,
go together

pexels-efdal-yildiz-917494.jpg