Leiderschap vanuit de aartsvaders

4M Nederland heeft in de afgelopen tien jaar meer dan tienduizend mannen en vrouwen meegenomen op transformatiereizen in de wildernis. Speciaal voor ondernemers en leiders worden vanuit het LIFE Netwerk inspiratie- en trainingsreizen georganiseerd. Deze reizen zijn erop gericht om jou als leider naar een hoger niveau van leidinggeven te tillen.

pontus-wellgraf-phdR8e9zOzg-unsplash.jpg

Veranderkracht voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling

De Leadership Challenge voor echtparen neemt je mee op een intieme verdiepingsreis door het land van de Bijbel. Het gebied dient als decor voor trainingssessies die je helpen dichter naar elkaar, je zelf en God toe te groeien. Wij richten ons op stukjes Israël die je tijdens een gewone toeristenreis niet vanzelfsprekend aan doet. We verkennen verborgen stukjes van het Beloofde Land en verbinden die vanuit de Bijbel aan onze levens van nu. Daardoor ontstaat een geweldige veranderkracht voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.
Deze reis is bedoeld voor echtparen. Het is echter geen huwelijks-counselingsreis. Sommigen opdrachten zijn individueel gericht, andere op je relatie als stel en in weer andere sessies deel je als meerdere stellen over bepaalde thema’s met elkaar je hart en gedachten. De deelnemers zijn overwegend ondernemers en/of leiders. Veel van de sessies hebben dan ook als insteek de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. De LC Israël is een intense reis van vijf dagen, waarin je afstand neemt van je dagelijkse zorgen en beslommeringen en in verbinding met God en je geliefde kunt reflecteren op de manier waarop je je leven wilt inrichten.

Unieke vijfdaagse leidersschapstraining

Tijdens deze reis zal de woestijn van Judea een bijzondere rol spelen. Deze woestijn vormt het decor van de verzoeking van Jezus door de duivel. Ook wij zullen ons verdiepen in de thematiek van de grote verzoekingen in het leven van een leider – welke invloed dat op ons kan hebben en hoe we daar op een goede manier mee om kunnen gaan. De tocht door de woestijn helpt je om te onthaasten en onthechten aan zaken die van ondergeschikt belang zijn. De woestijn nodigt je uit om te komen tot de kern van je bestaan. Naast Jeruzalem zullen we ook het uiterste noorden van Israël tijdens deze reis aan doen – daar waar aan de voet van de berg Hermon de Jordaan ontspringt en sinds mensenheugenis een strijd woedt tussen het goede en het kwade. Op deze iconische locatie zullen we nadenken over de impact die ons leven kan hebben op anderen en hoe we onze koers daar op af kunnen stemmen. Naast de woestijn van Judea en het uiterste noorden zullen we meer bijzondere plekken aandoen. Op elke plek zal Henk Stoorvogel of één van de trainers de geschiedenis van de plek verbinden aan verhalen uit de Bijbel, om dat vervolgens toe te passen op onze levens en leiderschap. Het zijn ingrediënten voor een onvergetelijke reis die diepe indruk op jou en je partner zal maken.

Thema's

  1. De verleidingen van de leider
  2. De kracht van samen leiden
  3. Samen gaan voor het goede
  4. Vriendschap voor hem en voor haar

Praktische informatie

De kosten zijn vrijgesteld van BTW en exclusief de kosten van het vliegticket naar Tel Aviv. Het ticket naar Tel Aviv boek je zelf. Wij laten je weten wanneer je definitief kunt boeken.
Bij inschrijving dien je een eerste aanbetaling van €250,00 te doen. Een aantal weken voor vertrek ontvang je de volledige factuur.

PAKLIJST LC ISRAËL

Voor de LC naar Israël geldt deze verplichte uitrusting.
Niet meer en niet minder.

Aanmelden

Prijs

€ 1799 p.p.

Locatie

Israël

Datum

23 maart 2023

Transport

Eigen vliegticket naar Tel Aviv

Aanmelden

Trainers

1637068210185.jpeg

Henk Stoorvogel

Trainer

Henk Stoorvogel is the founder of 4M and active as a senior consultant in the development of leadership and speaking skills at corporates, (family) businesses and churches in the Netherlands and abroad. He wrote more than twenty books, including 'KLINK - Speaking with Impact' and 'Leadership from the Origin'. From his wealth of experience in leadership and professionalism in training, Henk is able to initiate profound change processes with lasting impact in both groups and individuals.

Janny-1e1ac62c.jpg

Janny Budding

Trainer

Consultant, trainer and coach at Xpand, board member of 4M, married and mother of 2 daughters.

There are two ways of spreading light:
to be the candle or the mirror that reflects it.

matthew-brodeur-pph2VTFKg5M-unsplash.jpg