Leiderschap in het ritme van de rabbi

4M Nederland heeft in de afgelopen tien jaar meer dan tienduizend mannen en vrouwen meegenomen op transformatiereizen op unieke locaties. Speciaal voor ondernemers en leiders worden vanuit het LIFE Netwerk inspiratie- en trainingsreizen georganiseerd. Deze reizen zijn erop gericht om jou als leider naar een hoger niveau van leidinggeven te tillen.

valdemaras-d-5qw0ny9o_OM-unsplash.jpg

Het geheim van Jezus' leiderschap

Als er één leider in de geschiedenis is geweest die een wereldwijde beweging heeft voortgebracht, dan is het wel Jezus. Hij heeft nooit een boek geschreven, geen universiteit gesticht, geen online cursus uitgebracht. Toch identificeren miljarden mensen wereldwijd zich met zijn naam en zijn er door zijn inspiratie talloze ziekenhuizen, scholen en humanitaire projecten gestart.

Wat was het geheim van Jezus’ leiderschap?

In de Leadership Challenge ‘Leiderschap in het ritme van de rabbi’ gaan we op zoek naar het antwoord op deze vraag. Wat maakte zijn leiderschap zo effectief? Hoe gaf Jezus leiding aan zichzelf? Hoe bouwde hij een beweging die de wereld zou veranderen? Welke thema’s kleurden zijn visie op het leven en leiderschap vooral? Het bijzondere is dat deze training zal plaatsvinden in het land van Jezus. Van 9 t/m 13 maart trekken we door Israël. Iconische locaties dienen als decor voor de essentiële leiderschapslessen uit het leven van Jezus. De Leadership Challenge is niet alleen een inspirerende belevenis, maar ook een intensieve training: je gaat aan de slag met je denken en vaardigheden als leider. Je zult groeien als mens en als leider.

Unieke leiderschapstraining

In het ritme van de rabbi
Woestijntijd: we brengen 24 uur door in de woestijn en verkennen het belang van stilte en ritmes in het leven van een leider.

Leiderschap met impact
Dode Zee en Massada: iedere leider is geroepen om de wereld een betere plek te maken. Op deze gedenkwaardige plekken onderzoeken we hoe wij impactvolle leiders kunnen zijn.

Het hart van de leider
Jeruzalem: een smeltkroes van culturen en religies. Veel van Jezus’ belangrijkste momenten vonden plaats in deze monumentale stad. Op onverdacht mooie plekken dalen we af naar de kern van ons bestaan en staan we stil bij het hart van de leider.

Strategisch leiderschap
Galilea: de thuisbasis van Jezus fungeert als decor voor het bestuderen van een aantal kritische succesfactoren in het creëren van een beweging zoals Jezus dat deed. De lessen worden vertaald naar jouw persoonlijke context, zodat jij jouw nieuwe route met overtuiging kunt aangaan.

Thema's

  • Ondernemen hoef je niet alleen te doen
  • Jezus visie op leiderschap
  • Het ritme van leiders
  • De donkere nacht van de ziel
  • Ondernemen en leiderschap met impact
  • Gevoed worden en anderen inspireren
  • Je droom en je leven uitspreken
  • Welke prijs betaal jij voor jou carrière of onderneming?

Praktische informatie

De totale kosten van je aanmelding zijn vrijgesteld van BTW en exclusief de kosten van het vliegticket naar Tel Aviv. Het ticket naar Tel Aviv boek je zelf. Wij laten je weten wanneer je definitief kunt boeken.
Bij inschrijving dien je een eerste aanbetaling van €250,00 te doen. Een aantal weken voor vertrek ontvang je de volledige factuur.

PAKLIJST LC ISRAËL

Voor de LC naar Israël geldt deze verplichte uitrusting.
Niet meer en niet minder.

Aanmelden

Prijs

€ 1799 p.p.

Locatie

Israël

Datum

09 maart 2023

Transport

Eigen vliegticket naar Tel Aviv

Aanmelden

Trainers

Henk Stoorvogel.jpg

Henk Stoorvogel

TRAINER

Henk Stoorvogel is oprichter van 4M en actief als senior consultant in de ontwikkeling van leiderschap en spreekvaardigheid bij corporates, (familie)bedrijven en kerken in bin- nen- en buitenland. Hij schreef meer dan twintig boeken, waaronder 'KLINK - Spreken met Impact' en 'Leiderschap vanuit de Oorsprong'. Vanuit zijn schat aan ervaring in leiderschap en professionaliteit in training is Henk in staat bij zowel groepen als individuen diepgaande veranderprocessen met blijvende impact op gang te brengen.

Pieter Struik.jpeg

Pieter Struik

TRAINER

Pieter Struik is ondernemer en eigenaar van verschillende bedrijven, waaronder WebNL creative studios. Als investeerder en ‘businessbooster’ helpt hij organisaties, mensen en merken van binnenuit tot bloei te komen. Daarnaast is Pieter al meer dan 10 jaar betrokken bij 4M en is hij ouderling in zijn kerk. Hij leest graag, voetbalt, doet aan fitness en hardlopen.

Jan Stoorvogel.jpg

Jan Stoorvogel

TRAINER

Jan Stoorvogel is voorganger van de Stadskerk Emmen. Vanuit een pionierskerk gegroeid naar een geestelijk thuis voor honderden mensen, waarvan een groot deel kinderen en jongeren zijn - uniek voor Emmen. Daarnaast is Jan sinds een aantal jaren betrokken geraakt bij EG-Enschede. Een evangelische gemeente die hij mocht begeleiden in een verandertraject om als kerk meer impact te krijgen in Enschede. In beide functies is hij veel bezig met geestelijk leiderschap en de ontwikkeling daarvan.

If you want to go fast,
go alone
If you want to go far,
go together

pexels-efdal-yildiz-917494.jpg