Wijsheid in communicatie

4M Nederland heeft in de afgelopen tien jaar meer dan tienduizend mannen en vrouwen meegenomen op transformatiereizen op unieke locaties. Speciaal voor ondernemers en leiders worden vanuit het LIFE Netwerk inspiratie- en trainingsreizen georganiseerd. Deze reizen zijn erop gericht om jou als leider naar een hoger niveau van leidinggeven te tillen.

2022.JanPieterMeijer.4M.LIFE.Insight-15.JPG

Effectief communiceren met impact

Ontdek tijdloze wijsheid en versterk je leiderschapsvaardigheden met onze unieke Leadership Training. Ontworpen rondom effectieve communicatie en geïnspireerd door tijdloze principes uit de bijbel, biedt deze training een diepgaand inzicht in leiderschap. Leer krachtige strategieën om te inspireren, te leiden en te communiceren met impact. Onze ervaren trainers integreren waardevolle lessen uit de bijbel om leiders te helpen groeien in wijsheid en empathie. Investeer in je persoonlijke en professionele ontwikkeling, en ontdek hoe je leiding kunt geven met integriteit en overtuigingskracht. Schrijf je nu in en transformeer je leiderschap met eeuwenoude wijsheden.

Data en locatie
Deze tweedaagse training vindt plaats op 3 en 4 april, op een prachtige locatie in Berg en Dal. In het programma zijn overnachting, diner en lunches inbegrepen. 

Aanmelden

Prijs

€1250 p.p.

Locatie

Berg en Dal (NL)

Datum

03 april 2024

Aanmelden

Trainers

Sprekers 2023_Nadine.png

Nadine de Vos

Trainer

Nadine de Vos geeft leiding aan vrouwenbeweging Arise Nederland en zij zal LIFE Insight hosten op 17 november. Nadine is ondernemend, avontuurlijk en eerlijk met het hart op de tong. Deze inspirerende vrouw is afgelopen jaren honderden vrouwen voorgegaan in outdoor weekenden waar geestelijke opbouw, persoonlijke ontwikkeling en verdieping centraal staan. Nadine sprak afgelopen Opwekking op het hoofdpodium, is initiatiefneemster van True You en onlangs is haar eerste boek uitgekomen.

Henk Stoorvogel.png

Henk Stoorvogel

TRAINER

Henk Stoorvogel is oprichter van 4M en actief als senior consultant in de ontwikkeling van leiderschap en spreekvaardigheid bij corporates, (familie)bedrijven en kerken in bin- nen- en buitenland. Hij schreef meer dan twintig boeken, waaronder 'KLINK - Spreken met Impact' en 'Leiderschap vanuit de Oorsprong'. Vanuit zijn schat aan ervaring in leiderschap en professionaliteit in training is Henk in staat bij zowel groepen als individuen diepgaande veranderprocessen met blijvende impact op gang te brengen.

If you want to go fast,
go alone
If you want to go far,
go together

pexels-efdal-yildiz-917494.jpg