Het beste moet nog komen

4M Nederland heeft in de afgelopen tien jaar meer dan tienduizend mannen en vrouwen meegenomen op transformatiereizen in de wildernis. Speciaal voor ondernemers en leiders worden vanuit het LIFE Netwerk inspiratie- en trainingsreizen georganiseerd. Deze reizen zijn erop gericht om jou als leider naar een hoger niveau van leidinggeven te tillen.

pontus-wellgraf-phdR8e9zOzg-unsplash.jpg

Veranderkracht voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling

De Leadership Challenge voor echtparen neemt je mee op een intieme verdiepingsreis door het land van de Bijbel. Het gebied dient als decor voor trainingssessies die je helpen dichter naar elkaar, je zelf en God toe te groeien. Wij richten ons op stukjes Israël die je tijdens een gewone toeristenreis niet vanzelfsprekend aan doet. We verkennen verborgen stukjes van het Beloofde Land en verbinden die vanuit de Bijbel aan onze levens van nu. Daardoor ontstaat een geweldige veranderkracht voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.
Deze reis is bedoeld voor echtparen. Het is echter geen huwelijks-counselingsreis. Sommigen opdrachten zijn individueel gericht, andere op je relatie als stel en in weer andere sessies deel je als meerdere stellen over bepaalde thema’s met elkaar je hart en gedachten. De deelnemers zijn overwegend ondernemers en/of leiders. Veel van de sessies hebben dan ook als insteek de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. De LC Israël is een intense reis van vijf dagen, waarin je afstand neemt van je dagelijkse zorgen en beslommeringen en in verbinding met God en je geliefde kunt reflecteren op de manier waarop je je leven wilt inrichten.

Unieke vijfdaagse leidersschapstraining

Het programma start met een tocht en overnachting in de Negev-woestijn. Vanuit de woestijn reis je naar de Dode Zee. Na een overnachting beklim je de volgende ochtend de Massada. De volgende dag breng je door in Jeruzalem, met o.a. een bezoek aan de hof van Getsemane, de Klaagmuur en de Graftuin. In Jeruzalem verblijf je op een locatie met indrukwekkend uitzicht over de stad. Vanuit Jeruzalem reizen we met elkaar naar het noorden, waar we via de Jesus-trail van Nazareth naar Kapernaum aan het meer van Galilea lopen. Deze route werd vroeger ook gebruikt door Jezus en zijn discipelen. De laatste nacht breng je door in Galilea, waarna we de volgende dag terugreizen naar Tel Aviv en Nederland.

Ons verlangen is om leiders te ontwikkelen die bouwen aan hun carrière en bedrijf met grote invloed en diepe impact vanuit de kracht van het koninkrijk en hun relatie met Jezus..

Thema's

  1. De verleidingen van de leider
  2. De kracht van samen leiden
  3. Samen gaan voor het goede
  4. Vriendschap voor hem en voor haar

Praktische informatie

De kosten zijn vrijgesteld van BTW en exclusief de kosten van het vliegticket naar Tel Aviv. Het ticket naar Tel Aviv boek je zelf. Wij laten je weten wanneer je definitief kunt boeken.
Bij inschrijving dien je een eerste aanbetaling van €250,00 te doen. Een aantal weken voor vertrek ontvang je de volledige factuur.

PAKLIJST LC ISRAËL

Voor de LC naar Israël geldt deze verplichte uitrusting.
Niet meer en niet minder.

Aanmelden

Prijs

€ 1799 p.p.

Locatie

Israël

Datum

14 maart 2024

Transport

Eigen vliegticket naar Tel Aviv

Aanmelden

Trainers

22d6ccd0-fdd3-4904-a5fe-7d3a1e2bcc7f.jpg

Henk en Ruth Stoorvogel

Trainers

Henk Stoorvogel is oprichter van 4M en als senior consultant actief in de ontwikkeling van leiderschap en spreekvaardigheid bij (familie)bedrijven en kerken in binnen- en buitenland. Henk schreef meer dan twintig boeken, waaronder 'KLINK - Spreken met Impact' en 'Leiderschap vanuit de oorsprong'. Samen met zijn vrouw Ruth zijn ze de trainers van deze LC Israël. Vanuit hun ruime ervaring in leiderschap en professionaliteit in trainingen zijn Henk & Ruth in staat diepgaande veranderingstrajecten in gang te zetten met blijvende impact in zowel groepen als individuen.

There are two ways of spreading light:
to be the candle or the mirror that reflects it.

matthew-brodeur-pph2VTFKg5M-unsplash.jpg